Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
În cei aproximativ 40 m² disponibili, o tânără familie din Fairfax, California a făcut tot posibilul să profite de fiecare centimetru pătrat disponibil dar și să păstreze farmecul provincial al locuinței contruite încă din 1920.

 

 

 

 

 

 

Mulțumită electrocasnicelor la scară mică, au reușit să amenajeze o bucătărie complet utilată iar, deasupra ei, urcând pe o scară banală, direct din living au amplasat dormitorul câștigând astfel spațiu dar și intimitate. Deși foarte mic, acesta din urmă este inundat de lumină și culoare iar micile vitralii de la capătul patului aduc o notă de inedit camerei.
Spațiile de depozitat au fost inteligent integrate în arhitectura locuinței iar în cazul în care apare un musafir neașteptat, un pat iese din dulap pregătit să îl adăpostească. Via.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?