Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Amenajarea acestui loft inedit din Stockholm, Suedia pune în valoare și exploatează la maxim lumina naturală ce inundă locuința iar grinzile expuse și tavanul înalt contribuie la senzația de spațiu și așa suficient de mare, aproximativ 126 de metri pătrați. Este de apreciat modul în care a fost integrată bucătăria, baia și biblioteca iar albul strălucitor aduce cu el o atmosferă relaxantă. În contrast, petele de culoare din operele de artă, obiectele de design și din accesorii aduc interiorului stropul de veselie și dinamism.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?