Sunt tineri și deschiși, așa trebui să fie și locuința lor. Aceasta a fost principala cerință a unui cuplu din Madrid adresată arhitectei Ivana Tuneu de la Lizarriturry Tuneu Arquitectura când i-a fost înmânat proiectul. Rezultatul este, după cum vedeți mai sus, pe măsură. Nu numai că locuința este în plan deschis iar camerele comunică pentru a crea senzația de spațiu dar, printr-o astfel de amenajare s-a obținut și un interior cufundat în lumină naturală. Surpinzător este și amestecul de stiluri și elemente de decor ce se completează reciproc și reușesc să dea un sentiment de „acasă” pe care îl invidiez.

 

 

 

 

 

 

 

 

Via.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful