Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
se-poarta-pietrele

Se poartă pietrele!

La fel ca şi cele pe care le-am prezentat de curând aici, pietrele par să fie ultimul trend în ceea ce priveşte decoraţiunile interioare. Mai jos sunt doar câteva dintre exemplele de care m-am lovit în ultima vreme. Ce părere ai, merită astfel de obiecte să ajungă şi să se integreze în amenajarea interiorului tău?

Pavé este cel mai nou scaun-taburet creat de designerul Enzo Berti pentru cei de la Decormarmi. Colecţia poartă numele de Kreeo şi va fi lansată oficial în câteva zile, în cadrul Târgului de Mobilă de la Milano. Scaunul-taburet este realizat prin combinarea unei baze de marmură naturală şi lemn înălbit de zadă. Via
Pietre mai pufoase şi mai bune de ţinut în braţe ca cele de mai sus, mai rar am văzut. Ele se numesc Felted Stones şi au fost realizate manual de FeltJar; sunt din lână naturală, costă 18 dolari şi pot fi cumpărate de aici. Via. 
Taburet, dar şi măsuţă de cafea, Koishi realizat de Naoto Fukusawa pentru cei de la Driade are în componenţa lui fibră de sticlă colorată ce îl face să arate atât de fin şi de neted. Este disponibil într-o gamă largă de culori. Via.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?