Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
canapea-in-blugi

Canapea în blugi

Couture Denim – aprox. 6,600 euro

 

Sunt sigură că ai o pereche preferată de blugi pe care nu îi mai poţi purta, fie că sunt rupţi, fie că nu te mai încap. De ce să nu îi vezi, în fiecare zi, pe canapea sau pe un pouf?

Couture Denim – aprox. 6,200 euro
Serial Unique – aprox. 1,350 de euro

 

Serial Unique – aprox. 1,000 euro

 

Denim Couture Jeanbags costă între 1400 şi 1800 de euro
Jeanbag Serial Unique – 315 euro

 

Colecţia Denim Couture este un proiect comun al designerilor londonezi de la Papillon Design şi al producătorilor danezi de la Innovation. Ce îmi place la această colecţie este că perechea ta preferată de blugi poate fi inserată în husa canapelei, în perna sau în pouf-ul pe care vrei să îl achiziţionezi. Colecţia cuprinde atât piese couture, în ediţie limitată, cât şi piese comerciale, în serie. De asemenea, ea este prezentată pentru prima oară chiar în aceste zile în cadrul târgului imm cologne. Piesele vor fi disponibile pe piată la începutul lunii martie. Din păcate nu există distribuitori în România, dar piesele pot fi achiziţionate prin distribuitorii din Ungaria, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful