mobilierul-care-pluteste-prin-casa

Mobilierul care pluteşte prin casă

Air System este un „trio” surprinzător de piese de mobilier create de italienii de la Lago. Fiecare dintre aceste piese a fost creată pentru a se juca cu percepţia noastră asupra spaţiului. Astfel, pe structuri aparent extrem de fragile, din sticlă de cristal transparentă, se vor odihni părţile într-adevăr grele ale pieselor de mobilier. Rezultatul este unul de efect deoarece, atât patul, cât şi masa şi rafturile bibliotecii îţi vor da impresia că plutesc în mijlocul camerei.


Salteaua se va aerisi foarte bine datorită decupajelor din suport şi tot ele îţi pot veni în ajutor, ca sursă de inspiraţie, atunci când nu mai găseşti Kamasutra. Preţul pentru un astfel de pat pleacă de la 1230 euro.

 

Chiar dacă va fi plasată în mijlocul camerei sau sprijinită de un perete, biblioteca stă singură în picioare şi nu are nevoie de niciun suport sau punct de sprijin. Preţul pentru ea diferă în funcţie de compoziţie.

 

 

Iar masa arată pur şi simplu spectaculos, este foarte rezistentă şi costă aproximativ 1366 euro. În România produsele celor de la Lago le găsiţi la Phylosophy.

 

Foto: Lago

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful