cuiere-de-perete

Cuiere de perete

Am tot văzut în ultimele săptămâni modele foarte drăguţe de cuiere de perete. Un astfel de cuier ar putea schimba atmosfera din orice hol anost iar unele nici nu sunt foarte scumpe. Mai jos, o mică selecţie cu cele care mi-au plăcut mie foarte mult.

Pe cuierul Genius lasts longer than beauty de la Zero Zero Design nici nu îţi vine să îţi agăţi hainele. Îl poţi pune în living ca şi obiect de decor. Costă 80 de euro şi îl poţi cumpăra de aici. Via.

Dacă îţi place să călătoreşti, ai putea să ai în hol, ca şi amintire, un cuier cu linia de orizont a oraşului tău preferat. Au fost create de cei de la Radius Design după 10 oraşe din lume, costă 69 de euro şi le poţi cumpăra de aici. Via.

Mai simplist ca design, dar foarte colorat este Di Di System creat de Alberto Basaglia şi Natalia Rota Nodari pentru YDF. Via.

 

Milky Star este un cuier din ceramică creat de designerii de la Pudelskern ce se aşează pe perete exact ca un puzzle. Pe cât este de elegant, pe atât este de practic pentru că îţi dă posibilitatea să te joci cu micile lui piese în funcţie de spaţiu de care dispui, dar şi de imaginaţia ta. Via.

În camera copiilor, indiferent de ce cuier, creat de suedezii de la Our Children’s Gorilla , ai alege, acesta va schimba complet atmosfera şi nu cred că hainele vor mai fi aruncat aiurea prin cameră (Ar fi ceva, nu?). Preţurile pleacă de la 87 de euro detalii aici. Via.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful