covoare-covoare-covoare

Covoare, covoare, covoare

Nu aş fi crezut vreodată, dar au început să îmi placă foarte mult covoarele. Mai jos este o mică selecţie cu câteva modele ce mi-au atras atenţia în mod deosebit în ultima vreme. Ţie care îţi place cel mai mult?

Într-adevăr special este acest covor infografic creat de Toko Design. Pe lângă valoarea lui estetică, covorul este şi un grafic ce reprezintă amprenta ecologică a lumii. Mai multe detalii aici.
O colecţie destul de îndrăzneată de covoare este cea a portughezilor de la Piodão Group. Modelele de mai sus pot înveseli orice cameră prin simpla lor prezenţă. Mie îmi place foarte mult cel în formă de floare. Via.


Pentru cei care nu ştiu niciodată cam cât de mare ar trebui să fie covorul pentru a arăta perfect în cameră, Contraforma Studio a gândit covorul Imperial, un covor puzzel căruia îi poţi da chiar tu mărimea perfectă. Via.

 


Iar pentru camera copiilor covoarele celor de la Peanut Butter Dynamite sunt perfecte şi destul de ieftine. Costă doar 65 de dolari bucata. Le poţi cumanda de aici. Via.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful