sisteme-de-depozitare

Sisteme de depozitare

Surprinzător sau nu, sistemele de depozitare pun la lucru imaginaţia designerilor. Din zecile de modele lansate pe piaţă în 2010, mie îmi plac foarte mult cele produse de italienii de la B-LINE. Din păcate, nu au distribuitori în România dar, dacă vrei una din piesele produse de ei, îi poţi contacta aici, sunt sigură că modelul dorit de tine va ajunge în siguranţă în locuinţa ta.


Fin a fost creat de EvaPaster şi Michael Geldmacher de la Neuland Industriedesign. Este un raft modular gândit special pentru a pune cărţile în valoare, fără ca el să poată fi observat.În Quby poţi depozita cărţi, DVD-uri şi altele, direct pe jos, atărnându-l de perete sau chiar aşezând cuburile unele peste altele. Acest cub extrem de versatil şi practic a fost creat de designerul Stefan Bench.

 Un alt sistem de depozitare extrem de practic este Spinny creat de Studio Joe Colombo. Sertarele lui se pot roti până la 180°, este disponibil în trei variante de înălţime – 6, 9 şi 12 cm. Există şi o variantă ce poate fi fixată în perete.

 Gândit de designerul Aziz Sariyer, Zig Zag poate fi folosit fie ca o bibliotecă normală, lipită de perete, fie poate fi transformat într-o coloană, perfectă pentru depozitat. Fiecare piesă din Zig Zag poate fi folosită şi individual.
Foto: B-LINE.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful