led-mobila-iluminata

LED – Mobila iluminată

Se pare că un nou trend începe să se facă simţit în industria designului de interior, mobilierul cu sistem de iluminare LED încorporat. Vizibile doar pe înserat, astfel de sisteme îţi pot transforma casa într-un club privat, select, unde tu decizi care va fi următorul spectacolul de lumină.

Canapeaua Asami Light a celor de la Colico vine cu un sistem LED încorporat ce poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi. În funcţie de petrecere sau de cum vrei să te relaxezi, poţi schimba nuanţele canapelei pentru ca ea să fie în ton cu starea ta. Via.

 


Dacă nu mai ai nevoie de încă o telecomandă prin casă, Mood Chair creat de Aether and Hemera îşi schimbă culoarea de la bază în funcţie de informaţia primită de senzorii lui de la ambient şi de la cel ce îl foloseşte. Are integrat un sistem complex cu iluminare prin LED ce îi permite să răspundă în culori la ceea ce se întămplă în jurul lui. Via.Iar pentru seratele intime cu doar câţiva prieteni, designerul Giancarlo Zema a creat pentru cei de la Avanzini Group colecţia limitată Bright Woods compusă din 120 de tabureţi şi 60 de măsuţe de cafea. Toate au, aşa cum era de aşteptat, sisteme de iluminat LED integrate. Via.

 

Fără LED este masa Translucent creată de cei de la Moure Rivera Arquitectos, dar şi ea poate creea acelaşi efect ca şi piesele de mobilier de mai sus. Via.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful