monstrii-din-sufragerie

Monştri din sufragerie

Cum ar fi să ai aşa ceva în casă? Am zis casă pentru că nu mă refer la apartamentele minuscule de la bloc, în care nici nu cred că ar încăpea.

 Da, ştiu, nu sunt deloc practice, nu ai cum să te întinzi pe ele, dar sunt teribil de haioase. Chiar şi designerul lor, Pieke Bergmans recunoaşte că piesele de mobilier din colecţia numită sugestiv Monsters sunt „antrenate să te ţină în cele mai inconfortabile poziţii”. Proiectul a fost prezentat la Milano în unul dintre atelierele de pe Via Tortona. Pe toată durata Târgului Internaţional de Mobilă de la Milano pe această stradă sunt zeci de ateliere pline de proiecte de design inedite. Colecţia Monsters s-a născut din colaborarea dintre Pieke Bergmans – Design Virus şi Innofa/Stretch Textiles. Via.

  1. au au , intr-adevar ce as putea sa fac pe monstrii astia, ar transforma noptile in unele salbatice, bestiale, pline de .. nebunie hmm.

    De ce ne gandim la prosti? nu stiu, da imi plac enooooorm :X

  2. I love'em! I love'em! I love'em! Dar eu îmi văd copilul țopăind fericit pe ele și terorizând monstruleții în locul bietului câine.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful